Είστε αρχάριος και θέλετε να μάθετε να χορεύετε Waltz, Mambo, και Tango; Είσαστε αθλητής χορού, ή μήπως είσαστε λάτρεις του χορού που ψάχνετε να μάθετε ένα-δύο βήματα για να χορεύετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτυ; H σχολή έχει το τέλειο πρόγραμμα για εσάς. Στη σχολή μας κάνουμε πραγματικότητα τον δικό σας χορευτικό στόχο. Πείτε μας τι ακριβώς θα θέλατε, και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος σας.

     Β α σ ι κ ό   α ρ χ ι κ ό   π ρ ό γ ρ α μ μ α !

  Το βασικό αρχικό πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να χορέψετε άμεσα τους χορούς που επιθυμείτε σε βασικό επίπεδο. Δίδεται έμφαση σε τρία σημαντικά στοιχεία του χορού: (1) χρήση    ποδιών (2) ρυθμός (3) καθοδήγηση ή ακολούθηση σε αρκετα βασικά βήματα, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον χορό σας να έχει ποικιλία και ενδιαφέρον.

 

     Χ ά λ κ ι ν ο   μ ε τ ά λ λ ι ο !

  Το χάλκινο μετάλλιο είναι ένα ολοκληρωμένο κοινωνικό πρόγραμμα. Είναι σχεδιασμένο με στόχο την βελτίωση του ρυθμού και της τεχνικής, σε όλους τους κοινωνικούς χορούς που έχουν επιλεχθεί από τον μαθητή. Οι μαθητές που είναι στο χάλκινο πρόγραμμα μαθαίνουν να έχουν αυτοπεποίθηση στην πίστα ώστε να μπορούν να χορεύουν με άνεση οποιονδήποτε παρτενέρ προκύψει. Οι χορευτικές τεχνικές που μαθαίνει ο μαθητής στο χάλκινο μετάλλιο θα μείνουν μαζί του για πάντα και θα δουλέψουν σαν <αναβατήρας> για τους μελλοντικούς χορευτικούς στόχους του μαθητή, όπως το αργυρό και το χρυσό μετάλλιο ή και διαγωνισμούς χορού.

 

     Α σ η μ έ ν ι ο   μ ε τ ά λ λ ι ο !

  Το ασημένιο μετάλλιο ξεχωρίζει για την υψηλή βαθμίδα τεχνικής και στυλ. Πολύ πιο σύνθετες χορευτικές κινήσεις κάνουν τον χορευτή ασημένιου επιπέδου να διαφέρει στις χορευτικές πίστες. Η συνεχής ροή χορού, η χορευτική αρμονία, το στυλ, η τεχνική, η ισσοροπία και ο χορευτικός έλεγχος, σε αυτό το επίπεδο παίρνουν μια καινούργια διάσταση. Στο ασημένιο μετάλλιο ο χορευτής αρχίζει και ανακαλύπτει τι εστί ο χορός να έχει "επαγγελματικό αέρα".

 

     Χ ρ υ σ ό   μ ε τ ά λ λ ι ο !

  Το χρυσό μετάλλιο είναι ένα μετάλλιο αποκλειστικά και μόνο για τον χορευτή που ασχολείται με τον χορό σαν χόμπι, με τον χορευτή που ενδιαφέρεται για δημόσιες χορευτικές εμφανίσεις και διαγωνισμούς χορού. Οι σύνθετες χορευτικές κινήσεις είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά και μόνο εαν και οι δύο χορευτές είναι υψηλού επιπέδου. Χορογραφία, στυλ, τεχνική και σκηνική παρουσία είναι άκρως αναγκαια για αυτό το χορευτικό επίπεδο. Το χορευτικό υλικό που εμπεριέχεται στο χρυσό μετάλλιο γενικότερα δεν χρησιμοποιείται σε πάρτυ και εκδηλώσεις που χορεύει πολύς κόσμος. Σκληρή εργασία απαιτείται για να κατακτήσει κανείς αυτό το επίπεδο.

!   Δ ι δ α σ κ α λ ί α   μ ο υ σ ι κ ή ς   κ α ι   χ ο ρ ό   σ τ α   π α ι δ ι ά   !

  Η Σχολή Fred*s είναι πολύ περήφανη για το ειδικό μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα που αφορά τα παιδιά. Θα ανακαλύψετε με πόση ευκολία και χαρά το παιδί σας μπορεί να μάθει μουσική και χορό με την επαγγελματική καθοδήγηση που προσφέρουμε. Το πρόγραμμα διδάσκει ρυθμό, χορευτική ταχύτητα, κινησιολογία μέσω της χορευτικής μας διδασκαλίας. Τα παιδιά θα μάθουν να χρησιμοποιούν βασικές χορευτικές τεχνικές μέσω δημοφιλών κοινωνικών χορών.

 

      Ε π ί τ ε υ γ μ α .

  Το ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά έχει σαν απώτερο στόχο να διδάξει βασική χορευτική τεχνική, μουσική και ρυθμό σε νεαρά ηλικία ώστε το παιδί να μπορεί να χαίρεται και να ανακαλύπτει τον χορό για το υπόλοιπο της ζωής του. Τα παιδικά προγράμματα της σχολής δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να αποκτήσει πτυχία μέσω του ειδικού χορευτικού προγράμματος, που λέγεται <Σύστημα μεταλλίων>. Το σύστημα αυτό σε επίπεδα χάλκινου, αργυρού και χρυσού, δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να θέσουν χορευτικούς στόχους, που δίνει το νόημα της επίτευξης και της αυτοπεποίθησης σε κάθε επίπεδο.

 

      Τ α   ο φ έ λ η   τ ο υ   χ ο ρ ο ύ   γ ι α   τ ο   π α ι δ ί !

  Τα οφέλη από την ενασχόληση του παιδιού με τον χορό, είναι πολλά στον σωματικό και ψυχολογικό τομέα.

Ο χορός επιδρά θετικά στην σωματική ανάπτυξη του παιδιού, συντελεί στην αποδοτικότερη λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, στην βελτίωση της μυϊκής διάπλασης, στην ρύθμιση του σωματικού βάρους κλπ.

Από ψυχολογική άποψη, ο χορός συντελεί στην κοινωνικοποίηση του, ενισχύει την αυτοεκτίμηση, βοηθά το παιδί να αποκτήσει αυτοέλεγχο και το μαθαίνει να βάζει στόχους. Στο χορό το παιδί υπακούει σε κανόνες και συνεργάζεται. Μαθαίνει καλύτερα τον εαυτό του, τις δυνάμεις του κλπ.

Απολαμβάνει την ευεξία που του προκαλεί η κοινωνική δραστηριότητα.

 

  Home ] Χοροί ] Διδασκαλία ] [ Προγράμματα ] Γάμοι ] Βιογραφικό ] Επικοινωνία ] Νέα ] 

 * *